Theater & filosofie in festival Denkstation

January 10, 2019

 

WonderWhy werkt mee aan: Festival Denkstation, om filosofie voor kinderen en jongeren toegankelijk te maken via theater. Samen met theatermakers maken we in vijf bijeenkomsten per school een theatrale expressie over filosofische vergezichten. Twee 4 havo klassen van Caland Lyceum, één 4 gymnasiumklas van het Cygnus en twee groepen 8 van basisschool Admiraal de Ruyter en basisschool Wildzangh. Thema's zijn: De stad van 2080 in het VO, en in het PO: een spannend verhaal van Abdelkader Benhali, die al filosoferend met groep 8ers tot zijn verhaal is gekomen, over een broertje dat een robot blijkt....

 

Dit alles was een initiatief van Denker des Vaderlands Marli Huijer. Waarom? Lees hier een artikel over Marli Huijer...

Please reload

Featured Posts

Hoe word je een goede gespreksleider?

September 12, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

Contact
Maaike Merckens

06 1568 2044

maaike@wonderwhy.nl

KvK

302 496 73

Downloads
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon