Burgerschap en diversiteit

January 14, 2019

 

Vanwege onze deskundigheid en betrokkenheid bij het onderwerp dragen wij van WonderWhy bij aan de Expertmeeting Burgerschap en Diversiteit van het ministerie van SZW. Filosoof Maaike Merckens praat geregeld mee in expertmeetings met mensen vanuit allerlei kringen om het Onderwijs in de goede banen te sturen... Natuurlijk kunnen we vanwege onze ervaring in het onderwijs (dat bol staat van de diversiteit) en met burgerschaps-filosofieprogramma's hierover wel een zinnig licht laten schijnen.

Spannend, belangrijk en waardevol.

 

Please reload

Featured Posts

Hoe word je een goede gespreksleider?

September 12, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

Contact
Maaike Merckens

06 1568 2044

maaike@wonderwhy.nl

KvK

302 496 73

Downloads
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon