top of page

Filosofisch vakantieboek in de winkel!

Sabine Wassenberg van WonderWhy heeft alle filosofische vragen, puzzels, spelletjes en opdrachten bedacht en geschreven voor dit Onwijs Grote Filosofie Doeboek! Een uitgave van Filosofie Magazine, naar het voorbeeld van History en Science die ook al vakantieboeken maken voor kinderen. Op de kaft staat: voor mensen van 8 tot 88 jaar, want eigenlijk is filosofie voor iedeeen even boeiend natuurlijk.

Ideaal voor tijdens vakanties op de achterbank of in het vliegtuig, maar ook tijdens regen in de tent of juist in de zon bij het zwembad, overal. 

Het boek kan ook in de klas gebruikt worden door docenten, de 100 pagina’s staan vol inspirerende vragen en andere speelse stimuli die kinderen aan het denken zetten, in groepjes, klassikaal of individueel.

Het boek is nu te koop voor maar 12,50 euro, hier.

Featured Posts
Recent Posts
Archief
bottom of page