top of page

WonderWhy zoekt: Afstudeeronderzoeker/stagiaire bachelor niveau HBO/WO

Wil je ervaring opdoen in marketing-verkoop en heb je affiniteit met filosofie? Wij willen jou de mogelijkheid geven onze producten en trainingen uit te breiden naar nieuwe markten en afnemers.

Wij zijn WonderWhy en wij zijn de toekomst. We zetten ons in voor een betere wereld en doen dat door te filosoferen met kinderen en jongeren, mensenrechtendialogen te voeren, trainingen te geven aan verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn onze andere projecten allemaal op een of andere manier verbonden met het filosoferen. Bekijk onze website. Wij zoeken parttime: een gemotiveerd en enthousiast persoon die zich comfortabel voelt binnen het domein van de filosofie en tegelijkertijd oog heeft voor de zakelijke kant ervan.

Wat moet er gedaan worden: een SWOT-analyse van de markt en onze onderneming, het opzetten en uitvoeren van een verkoopplan, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne communicatiemiddelen, het creatief meedenken over nieuwe mogelijkheden die het flexibele bedrijf biedt.

Wij bieden: een uitdagende omgeving met grote onderlinge betrokkenheid en directe invloed op de implementatie van je eigen plannen. Veel vrijheid om je stage vorm te geven. We werken vanuit Freedomlab Amsterdam.

Looptijd: 3-6 maanden. Interesse? Neem contact op via info@wonderwhy.nl.

Maaike Merckens en Sabine Wassenberg.

Featured Posts
Recent Posts
Archief
bottom of page