top of page

Theater & filosofie in festival Denkstation


WonderWhy werkt mee aan: Festival Denkstation, om filosofie voor kinderen en jongeren toegankelijk te maken via theater. Samen met theatermakers maken we in vijf bijeenkomsten per school een theatrale expressie over filosofische vergezichten. Twee 4 havo klassen van Caland Lyceum, één 4 gymnasiumklas van het Cygnus en twee groepen 8 van basisschool Admiraal de Ruyter en basisschool Wildzangh. Thema's zijn: De stad van 2080 in het VO, en in het PO: een spannend verhaal van Abdelkader Benhali, die al filosoferend met groep 8ers tot zijn verhaal is gekomen, over een broertje dat een robot blijkt....

Dit alles was een initiatief van Denker des Vaderlands Marli Huijer. Waarom? Lees hier een artikel over Marli Huijer...

Featured Posts
Recent Posts
Archief
bottom of page