top of page

Filmpje nav project Filosofie & Kunst: Fiducie


Een film over de projecten Fiducie en Buddy Bench van Spoken Art Community. Fiducie is een lesprogramma/project waarbij kinderen aan de slag gaan met filosofie, interviewen, verhalen verzamelen van 'vreemden'/buurtbewoners, verhalen leren omzetten in beeld/kunst, kennismaken met uiteenlopende kunstdisciplines en toewerken naar een eindexpositie. Met dit lesprogramma willen we kinderen kennis laten maken met filosofie en ze de vrijheid geven om hun eigen mening te vormen. Met deze film willen we aandacht vragen voor het (grote) belang van filosofie en kunst in het onderwijs. Geniet van de mooie en wijze woorden van de kinderen en docenten. Film gemaakt door: Jonathan Sipkema Fiducie: Ontwikkeld door @Spoken Art Community en Sabine Wassenberg Docenten: Nanna de Jong, Jamienee atelier, Lisette van der Maten - Illustratie / Kunsteducatie, @Ginelle Bekker, Munir de Vries Illustration, Jorgen Unom Jg en Hugo De Haas Van Dorsser

Featured Posts
Recent Posts
Archief
bottom of page