Hoe word je een goede gespreksleider?

September 12, 2019

Hoe word je een goede gespreksleider?… zonder dat meningen en onbegrip de overhand krijgen.… zonder escalaties in de klas?… zonder dat de klas haar interesse verliest?… zonder je onzeker te voelen bij grensoverschrijdende opmerkingen?… zonder gevoelige onderwerpen uit de weg te gaan.

 

Met Creathlon hebben we een hele mooie trainingsdag gecreëerd voor het V.O..”Actualiteit in de klas, hoe word je een goede gespreksleider” Schrijf je hier in of bij Goedemorgen op school of lees hier mijn blog.

Please reload

Featured Posts

Hoe word je een goede gespreksleider?

September 12, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

Contact
Maaike Merckens

06 1568 2044

maaike@wonderwhy.nl

KvK

302 496 73

Downloads
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon