top of page

Filosoferen leren in 18 stappen

Er is veel uitstekend materiaal voor filosofie in het basisonderwijs en één boek dat recent is verschenen wil ik er graag even uitlichten. Denkstappen van Nanda van Bodegraven, filosoferen leren in 18 stappen, is een absolute aanrader voor iedereen die bij leerlingen vanaf 8 jaar de liefde voor het helder denken wil opwekken. Omdat alle denkstappen die nodig zijn voor een filosofisch gesprek op een grappige en originele manier expliciet worden gemaakt ontstaat vanzelf het plezier in het samen hardop nadenken. Praktisch, inzichtelijk en laagdrempelig. Het maakt filosoferen met kinderen en jongeren voor heel veel (basis)scholen toegankelijk. Met dit boek is filosoferen echt niet zo moeilijk als je denkt!

Featured Posts
Recent Posts
Archief
bottom of page